Четвъртък 24 Апр 2014

Търсене в този сайт

Посетете ни !

           Google+,logo  Facebook,logo       

Многоезичен превод на сайта

Благотворителен календар

Рейтинг
УжаснаОтлична 
Share
"Заедно срещу болестта"

Благотворителен календар 2013 гВ София можете да закупите календар от книжарница “Слънчоглед”, която се намира в сградата на Билла, на кръстовището на “Мадрид” и “Черковна”.

Шест красиви българки красят корицата на новия благотворителен календар за 2013 в подкрепа на хората с редки болести. Пред обектива на Станислава Ямакова и Яна Пенева застават шест силни жени, които всеки ден са изправени пред предизвикателството да живеят пълноценно, въпреки сериозните си здравословни проблеми. Целта им е да съберат средства за осигуряване на кислородни апарати за млади хора, болни от рядко срещаното заболяване муковисцидоза.

Тяхното послание към всички, които ежедневно се борят с тревога, болка и чести медицински манипулации, е, че животът може да бъде хубав, въпреки болестта.

Благотворителен календар 2013 г.-стр.3Редките болести са почти 8000 на брой и за много от тях няма лечение, както и обучени медицински специалисти, имащи опит със заболяването. Диагнози като акромегалия, муковисцидоза, синдром на Картагенер, таласемия майор и цервикална дистония са непознати за широката общественост и страдащите от тях се сблъскват с неразбиране или предразсъдъци, с трудности в лечението и рехабилитацията.

Красивите “лица” на редките болести искат да дадат кураж на всички страдащи, които се чувстват самотни и изолирани, да продължават да се борят за живота си и да се стремят да реализират потенциала си, въпреки тежките прогнози и трудностите.
Подкрепете тази кауза, като закупите благотворителен календар.

Можете да поръчате своя календар на и-мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел. 0889 324 216 Ваня Добрева.

Психологическа помощ

Безплатна психологична помощ

Благодарим на

СУПЕР ХОСТИНГ®.БГ

            за безплатно предоставения ни хостинг,
          благодарение на който осъществихме проекта на 
този сайт !
Асоциация Хипофиза

Superhosting_LOGO

Брой потребители

В момента има 4  гости и няма потребители и в сайта